樂古Nakuz

標題: 苗順/阿松示範片段 [打印本頁]

作者: c73e74    時間: 4-11-2009 22:07
標題: 苗順/阿松示範片段

[youtube]U5_0_RXnQpE[/youtube]
[youtube]AWXLvDqRFdQ[/youtube]
作者: 紅彗星    時間: 4-11-2009 22:39
苗順都要教學-.-
總之唔撞多閃避就得啦...
但你條片係反面教材喎~_~囧
作者: cit棋    時間: 4-11-2009 22:39
依個當然唔可以當教學貼  不過....照PO出黎無野既.0.
作者: Soso20    時間: 4-11-2009 22:39
d 需求較到卡通咁ge-.- 引擎聲都冇埋-.- 不過好勁!!!!
作者: 傻乂傑    時間: 4-11-2009 22:48
你只係比人睇你點跑...但唔代表係教學
仲有...你40lv...仲要架車最快得24x
如果40lv仲要架車咁慢要刷到都唔係問題
難就係難在低lv再刷到苗渣媽
同埋你都唔lag囉咩事-___-''!?
作者: 紅彗星    時間: 4-11-2009 22:53
同埋你都唔lag囉咩事-___-''!? ...
傻乂傑 發表於 4-11-2009 22:48

車速高過230就刷到
作者: 真白羊    時間: 4-11-2009 22:57
其實大家應該多用欣賞的態度看事
作者: 紅彗星    時間: 4-11-2009 22:59
其實大家應該多用欣賞的態度看事
真白羊 發表於 4-11-2009 22:57

有d難度-.-
佢...跑到咁都夠膽放出黎..仲話教學片=.=
作者: 真白羊    時間: 4-11-2009 23:01
有d難度-.-
佢...跑到咁都夠膽放出黎..仲話教學片=.=
紅彗星 發表於 4-11-2009 22:59

咁你要認真學下 XDDD 人緣都會好d, 做人又開心d
作者: 紅彗星    時間: 4-11-2009 23:03
咁你要認真學下 XDDD 人緣都會好d, 做人又開心d
真白羊 發表於 4-11-2009 23:01

唔插佢都算好了-.-
算啦...勇氣可嘉= =
sup樓主=.=
作者: king56k    時間: 4-11-2009 23:07
唔插佢都算好了-.-
算啦...勇氣可嘉= =
sup樓主=.=
紅彗星 發表於 4-11-2009 23:03

X2揮手=.=
作者: c73e74    時間: 4-11-2009 23:15

講真  老實話比你地知丫...
我拍果陣係ok lag 但係拍完睇落去係唔lag... 唔知點解==
但你睇到最尾到果陣... 你就知我點lag
作者: cit棋    時間: 4-11-2009 23:55

知你架車快 300呀ma ~.~

不過人地240都跑 我覺得有勇氣可嘉咁囉....凡事有好同壞既一面..

你話佢做40架車咁慢  大哥 40一定車快架咩-~-
作者: babite805    時間: 4-11-2009 23:59
一共撞左16次囉
仲要係`差`[[onion_43]]
作者: 醒覺    時間: 5-11-2009 00:04
唔應該叫教學片
改名跑苗分享都差唔多...
作者: 萍妹妹    時間: 5-11-2009 00:56
可惜我唔識放片上黎xd
作者: 阿然    時間: 5-11-2009 04:43
我不是好你很多...只不過我是37lv刷的...好用套+2技

作者: stupid0879    時間: 5-11-2009 07:55
1分40秒果度可以唔轉入去
(劉位等+分!唔系厄post)
作者: 極之拓海    時間: 5-11-2009 11:17
對我尼講可能有用..因為刷苗我唔唔係好勁..
作者: 紅彗星    時間: 5-11-2009 12:30
可惜我唔識放片上黎xd
萍妹妹 發表於 5-11-2009 00:56

你錄35精放上黎啦~_~
作者: wengabc    時間: 5-11-2009 13:15
我都跑唔到苗順 lag 唔lag都跑唔到唉
作者: 膠叉宏    時間: 5-11-2009 16:56
係咁撞車仲叫教學片=.=
我有一點想笑
技術有待改善
作者: c73e74    時間: 5-11-2009 17:05
係咁撞車仲叫教學片=.=
我有一點想笑
技術有待改善
膠叉宏 發表於 5-11-2009 16:56

呀哥哥... 你部機咁順就係到笑我係咁撞車..
好好笑咩
我都講左lag機 我唔lag機果陣完美...
只係拍攝呢條片果陣好lag  所以係咁咁撞車係正常...
我遲d整條無咁lag既上黎
作者: 真白羊    時間: 5-11-2009 19:39
呀哥哥... 你部機咁順就係到笑我係咁撞車..
好好笑咩
我都講左lag機 我唔lag機果陣完美...
只係拍攝呢條片果陣好lag  所以係咁咁撞車係正常...
我遲d整條無咁lag既上黎 ...
c73e74 發表於 5-11-2009 17:05

^^ 加油~ 我都試過邊跑邊capture片
唔係炒車死, 係行唔到等死~_~
作者: 紅彗星    時間: 5-11-2009 22:33
都係有待改善-.-
作者: king56k    時間: 5-11-2009 23:09
你跳完未....
作者: paullau000    時間: 5-11-2009 23:18
建議:
最好連效果音都無埋(即係開推 , 閃車果d聲音)
拍完之後求其放首歌落去做BGM
(盡量用快歌 , 快歌可以配合飛車時既速度感)
(有時我真係唔明點解d人會拎慢歌去做BGM)
感想:
只係睇左頭果部份
因為6600既畫質再加上今日食得太飽
我怕再睇多陣會嘔番今晚d野出黎(認真的)
橋果到其實真係最好唔上
因中間跳番落去有一定撞車既機率
分分鐘係你跳緊果陣橋底有部車衝出黎
咁你就會撞鬼左落去
作者: cit棋    時間: 5-11-2009 23:23
跳完都撞呢  細側用大碌呢  玩苗紅色呢!

這一切都令人難以不串=口=
作者: 旺角車神    時間: 5-11-2009 23:23
速度暫時不提
樓主閃車技術還有非常大的進步空間
作者: king56k    時間: 5-11-2009 23:26

作者: 醒覺    時間: 5-11-2009 23:26

機lag就唔會拍教學片啦
一陣愈教愈衰

綠經都無
收番埋條片佢啦[[onion_15]]
作者: 紅彗星    時間: 5-11-2009 23:37
yan我又搵到張咁既野..
但我好屎._.

作者: 萍妹妹    時間: 6-11-2009 00:09
你錄35精放上黎啦~_~
紅彗星 發表於 5-11-2009 12:30

錄左唔識放...唔識放上youture
作者: 紅彗星    時間: 6-11-2009 11:38
錄左唔識放...唔識放上youture
萍妹妹 發表於 6-11-2009 00:09

你係咪呀~~?!
作者: poohqqq    時間: 6-11-2009 16:10
樓主唔掂我35lv都完美-.-
作者: 恰吉東爺    時間: 6-11-2009 16:37
好笑之處唔係話佢點炒
而係佢幾經辛苦...係尾段上到第一次既黃滿意
之後唔夠一秒即刻撞返落橙滿意

多謝樓主分享笑片~
作者: c73e74    時間: 6-11-2009 17:04
好笑之處唔係話佢點炒
而係佢幾經辛苦...係尾段上到第一次既黃滿意
之後唔夠一秒即刻撞返落橙滿意

多謝樓主分享笑片~
恰吉東爺 發表於 6-11-2009 16:37

lag機 無計
作者: 膠叉宏    時間: 6-11-2009 20:46
23# c73e74
接受唔到我比你d意見=.=?
都係咁講
技術有待改善
作者: kiufung101    時間: 6-11-2009 21:04
講真...
excellent先好post出黎啦...
你個成績我都做到...
作者: c73e74    時間: 6-11-2009 22:13
23# c73e74
接受唔到我比你d意見=.=?
都係咁講
技術有待改善
膠叉宏 發表於 6-11-2009 20:46
講真...
excellent先好post出黎啦...
你個成績我都做到...
kiufung101 發表於 6-11-2009 21:04

完美無難度...
我都話lag機囉 有無睇嫁...
錄果陣係得30fps左右渣
無錄7x的

作者: c73e74    時間: 6-11-2009 22:15
建議:
最好連效果音都無埋(即係開推 , 閃車果d聲音)
拍完之後求其放首歌落去做BGM
(盡量用快歌 , 快歌可以配合飛車時既速度感)
(有時我真係唔明點解d人會拎慢歌去做BGM)
感想:
只係睇左頭果部份
因為6600既畫質 ...
paullau000 發表於 5-11-2009 23:18

唔係6600... 係6800 仲有 我係因為錄果陣lag機 先set到全部最低...
見怪不怪
比你對比下啦

作者: paullau000    時間: 6-11-2009 23:10
唔係6600... 係6800 仲有 我係因為錄果陣lag機 先set到全部最低...
見怪不怪
比你對比下啦
c73e74 發表於 6-11-2009 22:15

你點解樣全低全高我唔想知
我更加唔需要知
加上你又駛乜做對比
反正我都玩開全高
作者: 膠叉宏    時間: 6-11-2009 23:32
40# c73e74

你又知我冇睇?
你係咪唔識字?
接受唔到我比你d意見唔一定係冇睇到b0
作者: 紅彗星    時間: 7-11-2009 00:34
多此一舉
你拍均速刷阿松有咩用?
新手都唔可以用均速單刷
何況用均速跑冇技巧可言
作者: 真白羊    時間: 7-11-2009 01:27
溫馨提示
個人覺得多數版友主要針對樓主以教學為題
所以對片中的技術要求有合理期望
不過,樓主解釋過
因為lag機關係, 所以技術發揮有阻礙
我是明白的
樓主用心制作片段給大家觀看,精神可嘉
期望樓主繼續努力

樓主後補一條均速刷阿松
我相信他是想給大家看看
在lag少一點的情況下, 他的技術會更好

希望大家在批評的同時, 亦多用欣賞角度看
也很歡迎其他心癢版友也上載一下自己的片段給大家觀賞^^
作者: matthew245    時間: 7-11-2009 01:37
街車=_="
講真,,一開頭我真係訓著左=_="
隻歌唔得~用快歌嘈醒我會好d=]

刷下裝啦a_a架s2000冇裝又要寬型車軨-,-真係比你吹到啤一聲/0\"
作者: 萍妹妹    時間: 7-11-2009 02:42
溫馨提示
個人覺得多數版友主要針對樓主以教學為題
所以對片中的技術要求有合理期望
不過,樓主解釋過
因為lag機關係, 所以技術發揮有阻礙
我是明白的
樓主用心制作片段給大家觀看,精神可嘉
期望樓主繼續努力

樓主後 ...
真白羊 發表於 7-11-2009 01:27

羊 教我點上載A_A"
--- ---- 分隔線--- ---- ---
樓主...你明白lv上的差異嗎..
你40LV刷的時候車速達到指定數時加得比較多..
刷松的新手 大多27-30LV  
見意樓主可以的話用返20幾LV既AC刷..
咁樣你就會明白新手刷得幾痛苦

32LV刷苗..的確辛苦的
32LV加59 你40加87.6
同埋唔好睇我得差-.-
舊時刷苗 閃車得295 而家4XX
作者: 真白羊    時間: 7-11-2009 02:50
羊 教我點上載A_A"

萍妹妹 發表於 7-11-2009 02:42

柒灰冷門問題集Q6有記載^^
作者: 萍妹妹    時間: 7-11-2009 03:01
柒灰冷門問題集Q6有記載^^
真白羊 發表於 7-11-2009 02:50

oh  比你引用左未修改果陣句字..

個Fraps 我下載左...但youtube果度 ..有d唔明
作者: 真白羊    時間: 7-11-2009 03:16
[i=s] 本帖最後由 真白羊 於 7-11-2009 03:18 編輯 [/i]

^^ 改返喇

上載到youtube好簡單
就係上youtube申請個帳號
之後登入帳號
登入之後, 右上角有一個"上傳"按鈕
按了之後
再按上傳影片 (檔案格式可以參考)

http://www.google.com/support/youtube/bin/answer.py?answer=132460&topic=16612&hl=zh-TW

壓縮由Fraps錄製的影片
可以試用Windows Movie Maker
或者download Windows Media Encoder

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=zh-tw&FamilyID=5691ba02-e496-465a-bba9-b2f1182cdf24

係youtube上傳有關片段
最後係樂古貼上有關影片碼
[youtube] 影片碼  [/youtube]
作者: 阿然    時間: 7-11-2009 03:42
羊 教我點上載A_A"
--- ---- 分隔線--- ---- ---
樓主...你明白lv上的差異嗎..
你40LV刷的時候車速達到指定數時加得比較多..
刷松的新手 大多27-30LV  
見意樓主可以的話用返20幾LV既AC刷..
咁樣你就會明白新手刷 ...
萍妹妹 發表於 7-11-2009 02:42 AM

請受小弟一拜[[bao_36]]
作者: 萍妹妹    時間: 7-11-2009 03:56
請受小弟一拜[]
阿然 發表於 7-11-2009 03:42

我未死wo-.-"
咁快拜定先.____.
作者: timko2001    時間: 7-11-2009 06:37
[[onion_62]]都5洗一定40lv先刷到既 37lv時候已可單刷la 但性能先係重點 我用2.4 紅大400 最大650 紅大最重要我要加1張均速350先過 230km減少d 再多閃避就成功la 當言有好多高手咭都5洗食la 大家不防看到人單刷再看看人地性能la 你都得既 [[onion_48]]不過post果個可以跑得再靚d既 外裝又5落 佢架s2000都好是但.[[onion_75]]
作者: c73e74    時間: 7-11-2009 07:49
[[onion_62]]都5洗一定40lv先刷到既 37lv時候已可單刷la 但性能先係重點 我用2.4 紅大400 最大650 紅大最重要我要加1張均速350先過 230km減少d 再多閃避就成功la 當言有好多高手咭都5洗食la 大家不防看到人單刷再看 ...
timko2001 發表於 7-11-2009 06:37

唔怕話你知丫...
我差幾架概念車同一架goal5 就齊g錢車
其實我架s2000呢...
得個好用引,85套 至於套裝果d呢... 無咁多時間去刷
原因可能係我太多車 有4定唔知5頁==
作者: 花島楓月    時間: 7-11-2009 09:07
5頁好多咩有d人都6頁啦
作者: king56k    時間: 7-11-2009 09:12
唔怕話你知丫...
我差幾架概念車同一架goal5 就齊g錢車
其實我架s2000呢...
得個好用引,85套 至於套裝果d呢... 無咁多時間去刷
原因可能係我太多車 有4定唔知5頁== ...
c73e74 發表於 7-11-2009 07:49

小弟已有8頁半既車=.="
作者: 萍妹妹    時間: 7-11-2009 09:12
我9頁車.____.
作者: 醒覺    時間: 7-11-2009 18:17

樓主索性拍埋出差/小宏啦
仲有
你用40lv ac拍均速跑松做乜?
難度d 40lv要你教均速刷松呀?
作者: FRleon    時間: 7-11-2009 19:01
樓主都係想幫d新手姐,我地唔好插到佢咁絕啦...
作者: 膠叉宏    時間: 7-11-2009 23:23
58# 醒覺
哈哈=.=
分分中可能要嫁
作者: 花島楓月    時間: 7-11-2009 23:39
我挑,又話均速,後尾咪又係開左推~
作者: c73e74    時間: 7-11-2009 23:49
我挑,又話均速,後尾咪又係開左推~
花島楓月 發表於 7-11-2009 23:39

唔該唔好係到串柒柒
我最尾開噴係因為無時間 無210速既話 0秒果陣會玩完
so我最尾先開噴 過完0秒之後我咪無噴囉 聰明
唔好識少少扮代表 唔該
作者: 醒覺    時間: 8-11-2009 02:28

樓主唔該你重新拍過啦
你2條片都係用40lv ac拍 有咩用?

係教學既就用個25lv ac拍刷松教學
用30lv ac拍刷苗教學啦

等d低lv唔洗下下要靠40lv帶
靠下自己升lv
作者: c73e74    時間: 8-11-2009 07:06
樓主唔該你重新拍過啦

靠下自己升lv ...
醒覺 發表於 8-11-2009 02:28

其實我22/23己經刷到松.. 但係 錄片好lag...
30lv去刷苗果d青山出黎@@
作者: 花島楓月    時間: 8-11-2009 09:07
唔該唔好係到串柒柒
我最尾開噴係因為無時間 無210速既話 0秒果陣會玩完
so我最尾先開噴 過完0秒之後我咪無噴囉 聰明
唔好識少少扮代表 唔該
c73e74 發表於 7-11-2009 23:49

你同我收皮,你一係就全程唔好開嘖啦
唔係乜銀野叫均速
均速的意思不是解作不用turbo嗎?
串柒柒,此話何解
你不能在限時內不用turbo到達終點是你的問題
最尾唔夠時間開嘖:反工趕時間,渣車沖紅燈,咪姐係沖左囉
你最好就拍過條片啦!
作者: Soso20    時間: 8-11-2009 09:13
作為新手, 都值得睇ge, 唔洗講到咁盡, thx for sharin'
作者: king56k    時間: 8-11-2009 09:36
c73e74 發表於 8-11-2009 07:06

你竟然話我地係青山出黎...
作者: 天火牙銘    時間: 8-11-2009 10:55
其實玩苗順唔洗下下噴著走........
作者: 紅彗星    時間: 8-11-2009 11:00
樓主唔該你重新拍過啦

靠下自己升lv ...

絕對同意..
作者: 膠叉宏    時間: 8-11-2009 11:12
63# 醒覺

十分認同
作者: 天火牙銘    時間: 8-11-2009 12:54
樓主唔該你重新拍過啦

靠下自己升lv ...

咁樣係證明唔到自己有技術
作者: c73e74    時間: 8-11-2009 13:37
你同我收皮,你一係就全程唔好開嘖啦
唔係乜銀野叫均速
均速的意思不是解作不用turbo嗎?
串柒柒,此話何解
你不能在限時內不用turbo到達終點是你的問題
最尾唔夠時間開嘖:反工趕時間,渣車沖紅燈,咪姐係沖左囉
你最好 ...
花島楓月 發表於 8-11-2009 09:07

你咁鍾意嘈 又唔見你拍條片放上黎?
作者: 阿然    時間: 8-11-2009 15:54
c73e74 發表於 8-11-2009 07:06 AM

我唔洗你22,23lv...你拎個25lv ac黎刷次松先啦不如....唔係易lo
作者: c73e74    時間: 8-11-2009 20:45
我唔洗你22,23lv...你拎個25lv ac黎刷次松先啦不如....唔係易lo
阿然 發表於 8-11-2009 15:54

25刷松easy job
作者: FRleon    時間: 8-11-2009 20:48
其實幾多lv唔緊要,最緊要唔好lag,多閃車,有技術就得架啦...
作者: c73e74    時間: 8-11-2009 21:54
其實幾多lv唔緊要,最緊要唔好lag,多閃車,有技術就得架啦...
FRleon 發表於 8-11-2009 20:48

最衰我拍片lag 如果唔係拍條完美既放上黎^^
作者: FRleon    時間: 8-11-2009 21:58
最衰我拍片lag 如果唔係拍條完美既放上黎^^
c73e74 發表於 8-11-2009 21:54
其實你果條己經ok架la,不過係我地要求高d姐...
作者: 真白羊    時間: 9-11-2009 00:50
呵~~我黎挑機既 XDDD

[youtube]lrOn2NlnkSw[/youtube]
作者: 萍妹妹    時間: 9-11-2009 03:51
c73e74 發表於 8-11-2009 07:06

22/23刷松...有無咁誇.___.
唔好諗到人地新手有d咩車..25lv架車大約有110-120lv唔計打針
仲要唔好諗人地有勁引擎.___."
25lv用110lv既新手車刷松..你都咪話唔難=.="

真白羊 發表於 9-11-2009 00:50

好可惜 我都係唔識擺上去..奈何我是個電腦白痴
作者: okt12093    時間: 9-11-2009 14:45
真白羊版主 你快強-0- 撞左一次咁大把
我刷撞左十幾次--
同埋我想問下 你果架係咩車?
作者: 真白羊    時間: 9-11-2009 16:10
22/23刷松...有無咁誇.___.
唔好諗到人地新手有d咩車..25lv架車大約有110-120lv唔計打針
仲要唔好諗人地有勁引擎.___."
25lv用110lv既新手車刷松..你都咪話唔難=.="

好可惜 我都係唔識擺上去..奈何我是個電腦白 ...
萍妹妹 發表於 9-11-2009 03:51

^^ 我遲d整個upload教學片, 好易
我等緊人up 單刷35lv XDDD

真白羊版主 你快強-0- 撞左一次咁大把
我刷撞左十幾次--
同埋我想問下 你果架係咩車?
okt12093 發表於 9-11-2009 14:45

其實...我炒了2次
1次預唔到npc車轉過黎, 閃唔切
第2次跳入錯線炒埋架貨車度=O=
不過我平時都炒車多過閃車 ^^

忘了說~~我架車係Zero4 <-- 好好用
作者: c73e74    時間: 9-11-2009 17:26

lrOn2NlnkSw
真白羊 發表於 9-11-2009 00:50

好串咀bor^^
你部機咁順... 我都想要^^ lag都唔見你lag下 好爽
我唔拍片都lag==
作者: 真白羊    時間: 9-11-2009 17:53
好串咀bor^^
你部機咁順... 我都想要^^ lag都唔見你lag下 好爽
我唔拍片都lag==
c73e74 發表於 9-11-2009 17:26

XDD 咁我部機都ok既
不過呢~一按F9
我就由200fps跌到3xfps~.~
都一樣係lag架, 不過仲控制到既
所以你見我閃過時都係剛剛好閃過
我用1920x1080黎capture....一條片差唔多4GB
作者: 花島楓月    時間: 9-11-2009 18:53
不過呢~一按F9
我用1920x1080黎capture....一條片差唔多4GB ...
真白羊 發表於 9-11-2009 17:53

我叼,真係天文數字4gb -,-"
作者: 真白羊    時間: 9-11-2009 18:55
我叼,真係天文數字4gb -,-"
花島楓月 發表於 9-11-2009 18:53

係囉~~~5分鐘片4GB
仲要唔係靚
作者: c73e74    時間: 9-11-2009 21:19
不過呢~一按F9
我用1920x1080黎capture....一條片差唔多4GB ...
真白羊 發表於 9-11-2009 17:53

200...
我唔f9都係得6x-12x== f9左得25-35
作者: yahoo1011    時間: 9-11-2009 21:19
我勁佢好多...
作者: c73e74    時間: 9-11-2009 21:20
我勁佢好多...
yahoo1011 發表於 9-11-2009 21:19

點勁法丫
作者: 真白羊    時間: 10-11-2009 01:01
我勁佢好多...
yahoo1011 發表於 9-11-2009 21:19

點勁法丫
c73e74 發表於 9-11-2009 21:20

係囉~~我想要d實際d既證明
好似我咁拎條片出黎挑機好好多架 ~~ 呵呵~~
作者: 萍妹妹    時間: 10-11-2009 03:58
白羊...add你msn 我比條片你搞a______a"
條片較長 6場苗順不撞車600幾combo XD
作者: 真白羊    時間: 10-11-2009 04:48
萍妹妹 發表於 10-11-2009 03:58

@.@ 600幾combo....勁
ok 我PM你我既MSN~~ ^^
作者: 紅彗星    時間: 10-11-2009 13:19
萍妹妹 發表於 10-11-2009 03:58

囧了....600幾combo...
作者: 真白羊    時間: 10-11-2009 13:35
囧了....600幾combo...
紅彗星 發表於 10-11-2009 13:19

絕對屈機~~
我都係得68....
作者: kwanlan    時間: 10-11-2009 19:56
我諗佢22/23刷松 可能有個+10幾既車牌^o^
作者: c73e74    時間: 10-11-2009 19:59
我諗佢22/23刷松 可能有個+10幾既車牌^o^
kwanlan 發表於 10-11-2009 19:56

22/23刷松唔係咩大問題既...
只要+5新手套
有架100lv左右既中/中小型車 有個見得人既引
只要圴速200左右 嘖左既速240左右
學埋強精就夠
作者: 紅彗星    時間: 10-11-2009 20:15
22/23刷松唔係咩大問題既...
只要+5新手套
有架100lv左右既中/中小型車 有個見得人既引
只要圴速200左右 嘖左既速240左右
學埋強精就夠
c73e74 發表於 10-11-2009 19:59

唔洗多講,行動最實際,放條片上黎吧
作者: c73e74    時間: 10-11-2009 21:01
唔洗多講,行動最實際,放條片上黎吧
紅彗星 發表於 10-11-2009 20:15

我22,23都只係免強玩到松 你仲要叫我拍片放上黎...
玩松拍片仲lag過拍苗...
作者: 紅彗星    時間: 10-11-2009 21:18
我22,23都只係免強玩到松 你仲要叫我拍片放上黎...
玩松拍片仲lag過拍苗...
c73e74 發表於 10-11-2009 21:01

話明教學片,你係咪應該切身處地,用番低LV AC 拍片呢?
既然你話22,23LV刷到松,係咪應該親自示範比新手學下野呢?
作者: c73e74    時間: 10-11-2009 21:42
話明教學片,你係咪應該切身處地,用番低LV AC 拍片呢?
既然你話22,23LV刷到松,係咪應該親自示範比新手學下野呢?
紅彗星 發表於 10-11-2009 21:18

影相放上黎就得 22/23拍片刷松真係唔得
作者: 紅彗星    時間: 10-11-2009 22:32
影相放上黎就得 22/23拍片刷松真係唔得
c73e74 發表於 10-11-2009 21:42

咁就CAP圖吧~

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://www.micro-wsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2