打印 上一主題 下一主題
收起左側

TwS重組,舊隊員請入來留名+msn(唔收新人主)

原帖由 lkxlki 於 2007-2-28 19:58 發表
FS名:TwS息風       位置:(PG)
               玄介                    c
MSN: lkxlki@hotmail.com

hi :p

夜夜的息風 (好似係sg)

不過個名唔見左xd

[ 本帖最後由  於 2007-3-1 00:12 編輯 ]
回復 支持 反對

都唔係我le ge...我細佬諗住play ge...
仲有個ac 都冇開過...姐係仲未出世
你睇返個post 日期...係係我入tws 個陣.同時 入夜夜ga...
一直都冇play 到...
咁算唔算入左會 ga.?
留左name...都冇報到過...
有咩誤會.好對唔住..

[ 本帖最後由  於 2007-3-1 01:04 編輯 ]
回復 支持 反對

對於改善團練MVP 既事..我有以下既意見
一.由於參加既隊友唔多.有冇必要將每一個位置都設一個mvp呢?咁樣咩又係個幾個做晒冇競爭
二.對於mvp既選出方法..係唔係應該由多d人去決定..一個入小小分既F亦都可以係mvp..如果佢可以帶動成隊既攻勢.傳波識當..防守出色..組織成個比場.所以話..mvp其實得分能力係最唔重要既..如果一個人入太多分..呢d係獨食..唔係合作..咁樣就唔應該俾個mvp佢

令重新一點..雙方不論等級多少,在決鬥模式的賽局之中一律調整為相同等級,但技能仍以本身所學過且裝備上的技能為主,其餘條件皆相等,提供給玩家一場純粹技術性的較量 from官方

我應為根本技能係冇問題..有經驗..肯學既話唔會因為人地技能屈機..

星期6個團練申請deadline幾時?
如果可以我聽日先決定

[ 本帖最後由  於 2007-3-1 11:17 編輯 ]
回復 支持 反對

原帖由 karlleung 於 2007-3-1 19:15 發表
對於改善團練MVP 既事..我有以下既意見

明白-__-""
1.多人選出:le個我冇問題,我都好同意..但大家每次完左
  希望你地可以上黎講囉-__-""
2.技能果道..我講下only-..-""唔駛理..
所以MVP道..我依家唔加喇..
不過希望你地每次都上黎講
要多人選..但次次得2-3個..咁算唔算多人-v-?
之後D MVP..如果你地唔講我唔加..

Deadline:星期六7pm
你遲過le個時間又on左,我唔介意
不過到時有冇team我唔知-..-"

[ 本帖最後由  於 2007-3-1 21:47 編輯 ]
回復 支持 反對

北極熊baby個ac勁爽= =
但係鍾意玩g多d~o~

個ac我問宗宗借的,梓介唔介意= =
我玩過一次only,唔會再開了
回復 支持 反對

各位!
聽日團練只餘下一個名額
大家玩既快d報名!
如果你冇報
到時我唔會都阻止大家黎
不過有冇team..我唔能夠擔保
回復 支持 反對

11:23分,,而家有無人係度得閒同我玩 = =
同d台灣佬好無引,係咁比人kick
回復 支持 反對

原帖由 siu詩 於 2007-3-2 15:07 發表
各位!
聽日團練只餘下一個名額
大家玩既快d報名!
如果你冇報
到時我唔會都阻止大家黎
不過有冇team..我唔能夠擔保

我來玩∼,咩ser??
回復 支持 反對

原帖由 famachuz 於 2007-3-3 17:48 發表

我來玩∼,咩ser??

你係TwS乂xx -__-??
sor..我唔記得你nakuz名既..
8點港魂..仲有一個位!!
到時大家可以add我/其他玩既人
第7頁有得睇!!
喂..搵2個人開房!!TwS字頭
我自己會開一個
回復 支持 反對

姓名:TwS乂Hill
職位:F/SF
MSN:qqyuyu520@hotmail.com
回復 支持 反對