打印 上一主題 下一主題
收起左側

[久違的加分項目] 第一手真相rs版

原帖由 jing211091 於 2007-6-25 22:15 發表

你係唔係應該順帶講埋我,仲有我D重要既Videos尼??

我有諗過講埋你- -

不過係唔出名+活躍

仲要quit埋rs- -

咁咪不提也罷lor
回復 支持 反對

原來pc升cb問題係冇經歷 pking war...不過我由95str-97都係pc但係我每星朝最少都去pk(唔係hillz果d,我都有玩d clan war)我都有少少pk concept錦樣有冇問題??
回復 支持 反對

原帖由 fightman08 於 2007-6-25 22:36 發表
原來pc升cb問題係冇經歷 pking war...不過我由95str-97都係pc但係我每星朝最少都去pk(唔係hillz果d,我都有玩d clan war)我都有少少pk concept錦樣有冇問題??

唉,又係一個唔睇野既人

我都high light左

*好多*

你唔明我既用意就算

我點知你有冇問題
我又唔識你

我指個d pc product唔係係呢d

pk concept方面真係唔知你喎

我個人都唔係好得嫁ja-  -哈哈
================================================================
仲有5xp98def
124 cb- -
唔知升唔升好

5xp left.JPG (47.69 KB, 下載次數: 27)

5xp left.JPG
回復 支持 反對

**比較長=.=**

嘩..Moz咁讚我@@
我受唔起架bo@@

不過講真呀..
就算PC 製成品有PK 都唔代表D咩野有點o者..
始終都係PC 製成品..
無人會因為你係PC 製成品而恭喜你或者羨慕你..

都係果句:
"乜你玩PC 感受到真正既升Lvl 樂趣咩?"

對唔住..我唔覺囉..
講出去..比人笑架咋..

無錯..
CL = 有好多都係PC 製成品..
所以前果排咪搞到差..差..差..
VR = 以我所知都係一個有好多PC 製成品既Clan..
依家咪搞到好多Clan 都知佢Nh..
見到就殺..見到就圍..

PC = 為Lvl 而玩的..
對住呢D 人..我除左笑..我都唔知仲可以做乜好..

唔好聽都要講句..
Sok..我諗就快會變成街之巷聞既PC 製成品聚集地..=.=..

我唔高Lvl..
不過要高Lvl 應該唔難..
我分享下我既PK 歷程?

6X Lvl 既我..開始Deep PK 既旅程..
當時既環境..
著Full addy 上去都已經好勁架喇..
殺到Full addy 都好開心架喇..
好難發現真係一個個大Clan..
所以注意都係Team Fight 為主..
開始..慢慢..慢慢..PK..
PK 密唔密?我諗一星期5-7 次喇..
有時早+午+晚添..

一直慢慢..慢慢..升呀升..升呀升..
由59Magic 升到七十幾八十Magic..
全部都係Wild 做Magic 得返黎..
7x-8x lv..
做Magic 殺到Full Rune (t) + Rune (g)..
當然喇..當時..Share 係我地既習慣^^"

9x lv 開始由Clan 到學野..
學既野唔多..
當然既Tele + Log + Run 既風氣係十分嚴重..
呢段期間..學到
No Tele + Log + Run..
同時亦都不再 Melee D hide..
唔再怕死..!
當時同DS 死過既..我諗係我一個掛@@"..
(成班友仔LOG + RUN 晒=.=..)
唔係既^^仲有D PP 同我一樣的^^
10x lv 喇..
開始學Leader Skill..
一直一直學到依家..
老實講..仲學緊..
Spamming 喇..等等既技巧..
我諗我既Spamming 應該不下於任何一個HK?
呢點係我比較自豪..
因為Spamming 對一個團隊黎講真係一個好大既幫助..

11x5lv 喇..
由CL 轉左去Nemesis..
同時係好多既EX-DS 身上學到唔小野..
開始左我好多既第一次..
當中最值得既..
就係開始左我第一次用TeamSpeak講野..
同外國人講野喇..同Noob Chun 講野喇^^..
PK 既時候就用佢黎Improve Team / Clan 既組織..
呢排係班DS 勁人身上學左
點樣Tank 喇..點樣Drag 喇..點樣Hug 喇..

你如果問我之後升完Lv 會做D 咩?
PK..係..我既答案只係一個..PK..
回復 支持 反對

殺strange plant!!!

之後個strange plant冇血嗰陣無端端消失咗, 唔知係死咗定走咗,冇野跌
P.S. 咩係spamming???灌水???

回復 支持 反對

原帖由 小馬仔 於 2007-6-26 01:20 發表
**比較長=.=**

嘩..Moz咁讚我@@
我受唔起架bo@@

不過講真呀..
就算PC 製成品有PK 都唔代表D咩野有點o者..
始終都係PC 製成品..
無人會因為你係PC 製成品而恭喜你或者羨慕你..

都係果句:
"乜你玩P ...

點解又冇提我ga??我以前(1年前)都好active ga wor...一日打成10幾粒鍾....
今日on番line,得eric,dr3,cyrus同michael online...又係4個
rs仲要lag左好多....個bank有好多items唔知去晒邊(疑似比人爆格)
仲有成10幾把rune scimmy係Benuoo個purer到
佢又唔online.....灰死我la
回復 支持 反對

1st kill of my membership
回復 支持 反對

原帖由 *Ah_馳 於 2007-6-26 21:16 發表
1st kill of my membership

拎左d咩- -
回復 支持 反對

原帖由 因子-yanchi 於 2007-6-26 10:33 PM 發表

拎左d咩- -

骨一副 :lol

2ND KILL!!=.= 有3.7K
主動叫我殺佢囉=.="....

WA...又一個-_-好玩

回復 支持 反對

狗狗好狗=.=
去Wild Ag training couse 到殺人=.=
下次如果有人知道狗狗係Wild Training Agility..
叫我=.=我去殺鬼左佢..呵..

Jing..幫你唔到..呵..
你唔算Active 喇^^..
Chun 果班成癲=.=(Moz 都係其中一員..)
我好記得Moz 個白兔耳仔Look Magic..
呵..裝都唔多件..^^
回復 支持 反對