樓主: yauyiuchung39
打印 上一主題 下一主題
收起左側

好傷心..辛苦

真係好痛..我岩岩問佢..我而家應該叫番佢個名定叫佢老婆..
佢話都係叫番佢個名la..跟住我同左佢傾左一陣計..問佢..你而家對我有冇小小好感..
跟住佢話..都有既..跟住我問佢有冇對其他人有好感..佢話有..我果時估到佢邊個..跟住我念番今日..佢同果個男仔打氣..我果時真係好痛..好傷心..我而家真係唔想做人..好辛苦..
回復 支持 反對

...跟那時的我真的很相似
那時我衝動下跟女朋友說了分手 ~
可是我幾天後才哄她...當然是太遲了 !
後悔都太遲了。

相信我...你還有機會 !
上吧 ,, 把你的最愛追回來 !
想到什麼就做什麼 ~ 即使她真的不再愛你,,你也不會後悔^_^

假若還有一絲毫的機會也要好好把握 !
回復 支持 反對

續..
我而家不停追番佢..
係咁送野俾佢..但佢對我既態度一時好一時唔好..
我都唔知點好..我之前問過佢..佢係唔係鐘意XXX(我覺得佢係鐘意XXX)
佢話有好感..跟住我又話..咁我le..都係有好感..
果時聽到..真係好傷..係唔係怪我自已..我而家不停追佢..
老實說..佢本身唔係令..仲要個樣唔係好果隻..
而我自已..就都幾得女仔鐘意..都有幾個鐘意自已..
但佢就對我唔知點..
而家d女仔係唔係唔識珍惜..定係佢梗本就玩我..
點解我初時同佢提出分手..佢唔留住我..咁快就話鐘意第二個..係唔係一早就鐘意第二個..
我同佢分左手之後..約過佢去街..但佢話阿媽唔得..但我同佢就食左一次飯..果時都ok氣氛..
跟住我過左幾星期又約佢..這話下星期六..
我念..如果今次去唔成既話..我就念住唔再追佢..
PS..下星期日係我生日..我唔想生日之前搞d咁既野..有冇人教我點做好..
放唔放棄好..
回復 支持 反對

原帖由 yauyiuchung39 於 28-2-2008 22:52 發表
續..
我而家不停追番佢..
係咁送野俾佢..但佢對我既態度一時好一時唔好..
我都唔知點好..我之前問過佢..佢係唔係鐘意XXX(我覺得佢係鐘意XXX)
佢話有好感..跟住我又話..咁我le..都係有好感..
果時聽到..真係好傷 ...

樓主,本黎我睇睇下冇諗住回覆,但你說呢番話,我真係認為樓主你係冇用個心去挽回你同佢之間ge感情,咁我未拍過拖,唔知你地有乜苦衷,但我認為佢係你話要分手之後個一刻係有心同你挽回,但你言語上一直唔知係邊個對,邊個錯,乜野如果你重鐘意我就點點點,但事實上係你老脾人地,錯ge係你,但你講到自己冇錯,當然你係討論區咁講冇乜野,但你如果係咁ge語氣同佢講,只不過係火上加油
做錯野第一時間道歉係對的,但道歉個態度唔好,只會重衰,好似我地同人say sorry,sorry 咪sorry ,係要加個low字,咁只會俾人一種你好唔想道歉ge feel!

重有,我一睇到你呢到,我真係好火

老實說..佢本身唔係令..仲要個樣唔係好果隻..
而我自已..就都幾得女仔鐘意..都有幾個鐘意自已..

即係點,你話佢唔靚?你鐘意人地個時話講到好好,但而家你話人地唔靚,重話好多女仔追你?咁得la,洗乜同佢挽回姐,等其他女仔追個你夠la,感情唔係一種睇好表面ge野,樓主,自己試心諗,你其實咁想同佢挽回,係乜心態?你因為真心鐘意人地先咁?定係只不過係認為自己好靚仔,好多女仔鐘意,呢個唔得,就下個ge心態,如果係咁,我作為佢,我都唔想同你起番埋一起!

佢當初話對其他男仔有好感,正常姐,但重點係好感唔等於鐘意人地,樓主,你對佢疑心太重,即使2個重一起個時,你自己都話有懷疑,但情侶點可咁ge 呢,2者之間ge信任,咁先係一種付出!

樓主,我唔係有心去起罵戰,我自己未試過拍拖
但我認為有時人放低個種將自己比天高ge 心態,特別係對住家人,情人身上
鐘意人ge話就唔好只睇表面,如果你呢一刻咁睇人地,話人地
[[佢本身唔係令..仲要個樣唔係好果隻..]]
咁我想問,你心目中係點睇當時之前你同佢GE感情?只係無人陪而搵佢做你女朋友?
我真係唔想有人係人地拒絕左之後只話人地不是,講到人地好差咁,咁你當初鐘意人地DE乜姐,唉
回復 支持 反對

原帖由 曈夢ㄨ瞬〃 於 18-2-2008 15:18 發表
好明顯..佢仲係到鬧情緒..好心你...搵都吾好搵自己女友出氣..
快d哄番人啦...吾好浪費左一個緣份

樓主的確抵死  明知自己女友 仲要發皮4  後悔都來不了
回復 支持 反對

完全明白威兄所說的話//
我是真心鐘意佢..佢雖然唔係最好..但我真係好愛佢..
希望佢可以做番我女朋友la..以後都要對佢好d
回復 支持 反對

多謝大家la..
我決定左la..我放棄佢la..
我岩岩問佢出唔出得..佢話唔得閒ar..
算la..e d可能係天意la..
..
..
..
..
..
sorry..我想發x下..
多謝大家..
回復 支持 反對

原帖由 yauyiuchung39 於 29-2-2008 21:50 發表
多謝大家la..
我決定左la..我放棄佢la..
我岩岩問佢出唔出得..佢話唔得閒ar..
算la..e d可能係天意la..
..
..
..
..
..
sorry..我想發x下..
多謝大家..

放棄有時都唔係一件唔好ge事ge,的確上如果相處得唔好,放棄係一種俾佢最後ge 幸福
但放棄之餘自己應該做番自己,唔好因為咁而好散成個人,重緊要係識得再次企番起身,諗番自己係咪有de乜野不足呢?試下自己改下佢,唔好為別人而改變自己,改變自己係要為自己個人,待人處事等等方面

至於你同佢可唔可以做番朋友,我諗女仔都會話可以ge,但其實真實係之後大家都只會面阻阻,但都hope 你可以盡力做番2個人係朋友之間個種情感,可能終有一日,你可能會鐘意番佢,or佢鐘意番你呢
好難估計到呢de野,但放得低同時試下盡力維繫,唔一定要係男女朋友關係,試下係朋友方面到諗下點做都ok ge

其實我同你都差唔多,而我就第一次表白failed左,同我鐘意ge人做番朋友,有時人地講起自己都會面阻阻,但試下盡力la
(雖則我自己而家同佢同班,大家見到就唔講野,但有時可以幫到佢,教到佢我都好開心了,只能祝福佢,鐘意人唔一定要擁有佢,只要係後面默默咁支持佢,最終結果,我同佢ge日後點develop 都未知,但呢一刻做到ge盡力去la!!加油)
最後送隻歌俾你聽la,係 李聖傑 ge手放開
http://www.youtube.com/watch?v=fV6gLHISIPc&feature=related

回復 支持 反對

原帖由 陳嘉威 於 29-2-2008 14:46 發表

放棄有時都唔係一件唔好ge事ge,的確上如果相處得唔好,放棄係一種俾佢最後ge 幸福
但放棄之餘自己應該做番自己,唔好因為咁而好散成個人,重緊要係識得再次企番起身,諗番自己係咪有de乜野不足呢?試下自己改下佢,唔 ...

多謝你..你開解左我好多..
真係好多謝你..你都要加油!!!
回復 支持 反對

原帖由 陳嘉威 於 28-2-2008 23:27 發表

樓主,本黎我睇睇下冇諗住回覆,但你說呢番話,我真係認為樓主你係冇用個心去挽回你同佢之間ge感情,咁我未拍過拖,唔知你地有乜苦衷,但我認為佢係你話要分手之後個一刻係有心同你挽回,但你言語上一直唔知係邊個對, ...

好同意你
樓主咁令仔放張相黎睇下啦a_a
睇下你有幾型都好呀
受女仔歡迎依d唔係自己講ga囉
係人地講
你自己係到吹水
有人信咩?
回復 支持 反對