查看: 15337|回復: 252
打印 上一主題 下一主題
收起左側

你地對未成年性行為o既睇法???

近年睇到唔少新聞都講D14 5歲小妹妹係廁所生BB,父母連個女有左都唔知

生完女出黎唔管唔教,其實父母責任先係最大,但係你地既目光都只係落係果D女仔身上

你地對未成年性行為有咩睇法,你地有幾多人試過未成年性行為呢?
回復

我就覺ok既
但出事那一些小情侶套都懶買  
又唔去家計會食事後丸
抵死
回復 支持 反對

(我既唸法-.-勿凸)
其實我好唔明,
性交係為左生下一代
但係點解d人為左high,快感,刺激
走去帶套做野
Originally posted by kin1363 at 2006-6-27 21:59:
近年睇到唔少新聞都講D14 5歲小妹妹係廁所生BB

呢d底死,唔帶套
又唔食藥,自己搞出黎,唔值得去可憐
回復 支持 反對

Originally posted by Conenose at 2006-6-27 22:08:
我就覺ok既
但出事那一些小情侶套都懶買  
又唔去家計會食事後丸
抵死

賤男人!!
有時用左condom都唔一定有用,,
我f.1果年,
有個f.2既姐姐有左8個月大先比人知道,,
已經落唔到個bb,,
佢個時得14歲,,
個男仔衰11仲坐緊監,
佢就冇書讀,,個bb送左去plkbao_37
點解呢d野唔可以大個d先做,,
咁細個就搞到咁大鑊..........
之前果10幾年都係咁過,,
係咪等多幾年都唔得??
回復 支持 反對

對生命不負責任的垃圾

沒有資格生存在這裡
回復 支持 反對

聽說西班牙12歲就可以了:D
回復 支持 反對

未成年的人思想不成熟很容易發生性行為,不能完全怪他們~
當然有人欺騙別人發生性行為的罪無可恕!
但我想當一個人在一個氣氛,環境都很挑釁男女去發生性行為,如果沒正確的性觀念是很難控制自己的....
所以~要加強這方面既教育~父母也要教子女正確的性智識和觀念~
本人認為所有學校每星期都認有一節叫生命教育的堂~教他們正確人生觀,也教他們正確的性智識.觀念等.....
其實現在的年輕人很容易發生性行為是基於他們對性有很大好奇心,有好奇心是正常的...但要有正確的教育才能減少他們的好奇心,同時也減少未成年性行為的發生率.
最後~我告訴你們!愛情,是一種神賜給我們的恩典,是神聖而保貴的!性行為只是多種增進情侶間關係的一種!請大家一定要尊重!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

做足預防措施就是了....

好好享受吧!! = =
回復 支持 反對

我就覺得,d男仔想咩咩ge話都要做足準備(雖然我都係男仔=_=)就算你唔帶套,都應該用幾十蚊買返幾粒野俾條女呀麻,係咪先,但係多數就即興,結論:隨時侯命

P.S.:我仲係處男,仲未試過ge,只係意見唔好凸我
回復 支持 反對