打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [灌水]魔獸點滴(每日一灌水,醫生遠離我)

Originally posted by bebe456 at 2006-7-28 00:58:
真係哀傷..等我都練返隻去ko你= =|||

話說上星期我server出左炎魔之手..今日12點有人做好左遂風者Lu~~

放馬過來bao_42

你唔好話我知果個人就係你..........(sm8)
不過而家出橙錘同橙劍都唔出奇,最出奇就係邊個會第一個拎橙杖(V_V)
回復 支持 反對

無錯 個個人就係我!!

既同伺服器朋友

杖哦..

40塊碎片唔知凸到幾時呢

話說今日我地係CZ開強風~

結果有Bl開pvp 我地大打出手..

CZ奧山加強版

80Vs40= =1
回復 支持 反對

Originally posted by 孤影 at 2006-7-28 10:25:

放馬過來bao_42

你唔好話我知果個人就係你..........(sm8)
不過而家出橙錘同橙劍都唔出奇,最出奇就係邊個會第一個拎橙杖(V_V)

我而家係巨龍玩番la~開左個戰士玩~但總覺得易死+殺得太慢....
所以考慮開術士玩算了~你帶我同我d fd 打怒焰la~
我限你10分鐘打曬成個副本 ~
回復 支持 反對

Originally posted by Dreamer at 2006-7-30 19:14:

我而家係巨龍玩番la~開左個戰士玩~但總覺得易死+殺得太慢....

係依家先玩番巨龍...好難生存 囧
我之前重玩都試過係巨龍...但玩到好似單機咁
玩月神殿 唔錯
雖然開左都有好耐  但都算重有唔少新手
加上d人副本戰場都未畢業
所以你都重有機會
回復 支持 反對

Originally posted by Dreamer at 2006-7-30 19:14:

戰士係打得好慢- -你估盜賊咩,你玩慣左賊緊係咁講,不過我反而覺得戰士殺得比賊快,雖然攻速低,但係攻擊力好高
如果你要打怒焰,就密我:Coolthief 或者係MSN叫我都得
10分鐘應該無問題......(f27)
回復 支持 反對

咦 ><~~ 見到你地一齊玩真係好 :D

話說我前晚光榮退休嚕

將T1T2分解左水晶還返晒比公會..

人物光榮退休 Delete左~
回復 支持 反對

Originally posted by bebe456 at 2006-7-30 18:43:
咦 ><~~ 見到你地一齊玩真係好 :D

話說我前晚光榮退休嚕

唔玩魔獸啦?= =

有冇人有公會俾我入..我得13lv ><"
回復 支持 反對

我心好亂 因為公會出左太多問題

我又解決唔到 現今只有我抽身離開先可以將問題收起黎..

但係岩先去左巴哈 結果見到公會有人Po文 又有事..都唔知點好.

但係你地無一個會明..

尊嚴.....
回復 支持 反對

Originally posted by bebe456 at 2006-7-31 02:43:
咦 ><~~ 見到你地一齊玩真係好

話說我前晚光榮退休嚕

見我地咁開心,不如你都過黎玩^0^

Originally posted by bebe456 at 2006-7-31 03:36:
我心好亂 因為公會出左太多問題

我又解決唔到 現今只有我抽身離開先可以將問題收起黎..

但係岩先去左巴哈 結果見到公會有人Po文 又有事..都唔知點好.

但係你地無一個會明..

尊嚴.....

真係發覺原來幹部係咁難做bao_22
可唔可以透露公會有甚麼問題bao_19?
回復 支持 反對

小孤影我而家真係好慘..

我做 AQ20 Zg團長

公會有人搞小圈子 一班係支持我既 另一班係唔支持我

姐係政府既保王黨同親民黨 (其實我係比人屈)

本身我自己無諗過有小圈子 小圈子既出現係因為親民個班唔Like保王個班出團..

結果我比佢地夾左係中間..

之後親民個班就想盡辦法屈我..

種話我溝公會有男朋友既女仔,搞到佢地同會長講..

幾唔好意思..見面都面左左 真係作為男人既我 乜差尊嚴都無晒..

大概係咁上下 當中有好多耐心尋味既太多..

幾萬字都講唔完..
回復 支持 反對