查看: 43927|回復: 80
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 新黎的版主有兩句野想講= =

Maurice: 我對普通的扣分沒有興趣, 你們之中要是有不滿的人, 有意見的人, 想搞活動的人, 有疑問的人, 就儘管來找我吧! 以上

句開場白好似好熟面口, 哈哈

基本上我希望可以分擔下依家版主工作, 同埋自己親手搞活動
先去申請版主, 對我有意見亦都唔怕講, 我會好耐心咁回答您

近日FS版好似少左人, 希望可以多返d人埋返黎討論啦
最緊要都係同大家好好相處, 大家要照住小弟呀, 哈哈, 唔該晒!

*多謝笨小子係我申請個時幫左我好多, 希望日後好好合作@@

回復

咁以後乜野都交比你[[yoyo_015]]
回復 支持 反對

個板開始少人先又多個板主-_-
都唔知話你好彩定唔好彩-_-
回復 支持 反對

FS洗唔洗咁q多板主啊
回復 支持 反對

甘座座又成日唔係到..多個人都冇乜所謂啦=,=
nakuz又唔洗出糧ge =___=|||
我地又唔會小條毛,,,

不過我覺得新任版主以前對alan d 態度又真係差左d ge..
其實後期佢都收歛左d....
佢回post有錯都係自己識得少姐=3=""
佢一心都係想幫人....有時我覺得你串得過左火囉
都要諗下睇戈個人ge感受
不過比我係佢...自從問左香港版fs個問題魚到甘之後= =
我諗我唔會再番黎xD

我之前都有去申請= =
不過笨小子問我問題戈晚我屋企有d事on唔到line第2日就比人close左 =___=|||
份野打左我粒幾鐘...(中途比佢 auto refresh左一次= =)
不過做唔到都好...做版主做錯野比人串得仲勁=___=
我呢d成日唔守rules xD
回復 支持 反對

基本上我想做版主都係想搞下活動咁
扣分依d麻煩又傷和氣我會盡量少做d
大家做足版規裡面個d野就最好啦

關於alan個問題我之前都係有個句講個句
你話我串得過火我都會收下架啦~_~
依家帶住個假面具講野好過之前咁啦

我盡量做少d錯少d咁咪比人串少d囉, 哈哈

anyway 多謝你意見

回復 支持 反對

路過的~[[yoyo_160]]
此POST並不存在任何挑釁意思

本身版主 座座一人就夠
偏偏由某人開始做多位
之後就陸陸續續咁
尼個版又唔係日日上線人數超過100以上
咁樣會唔會多餘左啲??

廢話講完 我只是講講感受 唔係話針對人 大家吹吹水就好 唔好為小弟做啲咩出黎
再重申一次
此POST並不存在任何挑釁意思
如果看過此POST而發生什麼什麼
小弟一律不回應
回復 支持 反對

回復 支持 反對

基本上大家都係傾下計, 唔洗介意
夠唔夠就兩面睇ge, 有d人可能覺得要搞下活動
而座上水時間都唔多, 多個效率高d係無可否認的
我申請左成二十日先批, 我諗超版都諗過係咪有需要要三個版主
我想做版主只係為左方便搞下活動咁, 並無意思去破壞現狀
其實我係個玩FS玩到悶晒先上黎搞搞陣的人
要怪就怪FS咁耐無新野玩啦, 哈哈= ="

*你就算真係針對我我都唔會介意, 反正我知道總會有人唔喜歡我架
  歡迎你有疑問的話就繼續問, or吹下水都得
回復 支持 反對

有個版主座陣都好既=.=''起碼有人有問題既時候會有版主出現

反正多唔多一個版主我都係咁呃post架啦[[bao_26]]
回復 支持 反對