打印 上一主題 下一主題
收起左側

到底應唔應該分手......?

分手吧啦...但係咁耐的戀愛要時間度過的...如果佢因為呢D小事唔信你,咁,分手先係最好的方法...
回復 支持 反對

如果你真係仲對佢有感覺..既 點解大家唔3口6面講清楚 無謂係到等..個結果...如果個男仔真係唔緊你.... 分手吧!...你都講 你唔想hurt佢 ...咁長痛不如短痛 不如 一次過痛 好過 慢慢好似放血咁咁辛苦>.... 希望樓主你識諗=]
回復 支持 反對

佢地個個都叫你分手
但係我唔贊成!!
因為其實我未同條女散之前都有好耐既時間唔信任佢!!
不過我覺得自己唔信佢係岩既
因為我而家終於知道佢係講大話!!
你呢 .. 你冇再愛個個男仔喇
所以你而家就要唔好做d令佢好敏感個d野
例如:同男仔玩啦!!同男仔傾計啦!!多d主動去同佢傾計 .. 玩!!因為佢而家係冇哂信心 .. 你要等佢對你有番信心 .. 佢就會做主動架喇!!如果上堂個陣時要同第二個男仔一組 .. 就不時地望住佢啦!![佢姐係你愛的男仔]咁樣會令佢覺得你會理佢 .. 會關心佢 .. 佢自自然然就會信番你架喇!!
回復 支持 反對

回復 13# 的帖子

果然有經驗呀...只不過我驚個男仔會反而得寸進尺...慢慢就變成更傷感的結局...
回復 支持 反對

咁辛苦..分手好過啦[[onion_63]]
回復 支持 反對

我想睇下分左佢係咪真係自殺- -
根本用黎威脅你- -
最憎d咁唔識諗既人
佢點對得住自己屋企人同關心佢既人
回復 支持 反對

係話如果分開ga話...佢會自殺死...... <--幼稚..

個男仔係無信心,,你要首先放低自己一定係岩既諗法先..
諗下你平時有無唔識避諱?例如話同男仔講得超埋..佢一問你..你就唔係幾老皮咁講朋友之麻..之類的..
男仔都要哄既..你同佢傾傾啦..你仲係覺得佢係亂呷醋就不如真係分手..
回復 支持 反對

同佢SAY 88 Is OK!
回復 支持 反對

果男仔都係驚冇左你姐[[yoyo_132]]
回復 支持 反對

分手啦- -
男仔一溝到手就會覺得不外如事~佢係e個類型
回復 支持 反對