打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 邊個話喵喵魔力冇人玩(有得睇現場情況)

關閉 [複製鏈接]
我反而唔鍾意法蘭城比人改到成個2.0個d城咁樣
回復 支持 反對

原帖由 rayhope 於 30-7-2008 15:02 發表

甘就硬係啦~!得個死城就算改到天花龍鳳甘,,米一樣唔好玩,簡直破壞左魔力原有既風格亦唔順眼,改到甘簡直係多此一舉,其實好多人都鍾意原來的風格嫁啦(只係你地一味掛住d物質上既野,忽略左)~!

覺得e隻魔力想要咩就有咩
好易悶
回復 支持 反對

原帖由 熙~ 於 31-7-2008 00:22 發表
我諗你唔多了解呢個SERVER?
好多野都要親力親為 搵錢 升LV 升寵

那麼,以下是我認為的問題
問題1.無錯,係就係親力親為,不過一開始1-45/55LV個段我會覺得升得太快,無左做新手既感覺
問題2.亞城,個亞城令我有種感覺係:無動力去亞城。里洞咩野都無,亞城只係單純捉1LV怪/做任務,而無得升LV?
問題3.目的地,如果去某個目的地升LV,只要行最多約100幾步就去到,唔似正服行好多步先去到
問題4.打王,同上差唔多,而打王方面係無左種"要去打王時"既FEEL
問題5.道具,重種已經變成可以買,武器又可以走去買,頭飾唔洗做任務又可以買,礦石等採料一樣
問題6.學技,只要行幾個地方就可以咩技都學晒
問題7.就職,同上,打王樂趣又少左
問題8.升技,E個升技速度太快
問題9.升LV,同上,另一個係升LV問題係:一開始升LV始終都係不能離開自閉E個關口
問題10.賺錢,魔石價x2對我黎講已經算多,而e個服x3,錢太易搵
回復 支持 反對

原帖由 PUSSYnight 於 31-7-2008 04:06 發表
樓上我覺得你係個人感覺..

打王FELL照有..劇情任,蘭任...
你話有道具?..我諗你未睇過d材料幾貴..我覺得冇人會去買(400mp要$6500)

起碼呢個ser個GM夠好..唔賺錢,為既係對魔力既熱誠

所以我講左"我認為的問題"

而我所講既打王feel係指打樹佬,神狗,雙王,依代
劇情任,蘭任ed我唔覺有問題

不過我見唔到有人賣mp~_~
如果有d人可能會為左快d有mp,可能會走去買個d mp
回復 支持 反對

原帖由 howaikit 於 31-7-2008 17:29 發表
我都有玩喵喵魔力

衣家又吾系叫你一世玩喵喵魔力
醒小小  吾該~  你話咁多野
咁你咪等513魔力開番囉  我最驚你等成世你都未等到
之後先知道早知應該玩喵喵魔力
一定好笑死...我都想睇下你點樣等個"傑"搞番好個 ...

等?我無等過513~

我唔見得513服務,人品方面有咩吸引我
513跟本都無晒玩魔力既感覺,組隊升LV自閉都算
鬧戰爆粗昆錢TK就多不星數

加上我等都係等緊正服免費/汁,只是如此
我最驚我成世都未等到佢免費sosad[[yoyo_157]]

我覺得早知應該連正服都咪玩,唔係都唔會咁尋求玩正服時既感覺

我只係講我認為令我悶既要點,表達自己對E個私服既感想,請問又關一世玩喵喵魔力咩事[[yoyo_014]]

[quote]原帖由 PUSSYnight 於 31-7-2008 17:08 發表
咁果d人真係有咪,,可能個個都自己開
回復 支持 反對