打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] -`°簽名圖小商店ζ;<3 *開門大吉 BY木木,霖霖

推推推推上去!!!!
回復 支持 反對

http://www.fontspace.com/
有用就拿去吧, 英文字體下載網
回復 支持 反對

樂古id :  artsung
自備簽名圖: 圖既網址
有關文字: 左下角寫SD Online  右下要我遊戲名 LoLoSill
文字有關字樣: Edwardian Script ITC字樣
要求文字顏色: 圖片SD-01 要白色  020 你覺得用咩好 你就用咩
遊戲名稱: LoLoSill

唔該哂

回復 支持 反對

======================================
申請表:

樂古id :david3412
自備簽名圖: 圖既網址(唔明??!)冇圖><"..
有關文字: 唔該我想左上係go for freedom 右下要我遊戲名 david高達
文字有關字樣: Edwardian Script ITC
要求文字顏色: 白色
遊戲名稱: david高達
http://www.hacken.cc/ss/index.php/action-viewthread-tid-231445
Gundam Seed Destiny 06.jpg都正
===========================================

整得好可唔可以整多幅xdd..msn,facebook個d/要00(左上係 無限!00!)
回復 支持 反對

木木,你D圖係邊度搵架?
回復 支持 反對

======================================
申請表:

樂古id :david3412
自備簽名圖: 圖既網址(唔明??!)
有關文字: 唔該我想左上係我商團xxx既名 右下要我遊戲名 david高達
文字有關字樣: Edwardian Script ITC
要求文 ...
david3412 發表於 9-10-2009 08:00 PM

圖要自備,, 話者up張圖出黎
木木,你D圖係邊度搵架?
fergus199743 發表於 9-10-2009 08:02 PM

都係yahoo/討論區桌布搵
回復 支持 反對

gashfire 發表於 9-10-2009 20:03

話說 花姐都有開過簽名店 不過要100樂點
但係 好冷清 [[onion_25]]  佢果d都吾差啊.....

幫你推推  而+一堆人落訂 遲d先算= =
回復 支持 反對

唔好意思  想要多個 我知我貪心[[onion_54]]
樂古id :  artsung
自備簽名圖: 圖既網址
有關文字: 左下角寫SD Online  右下要我遊戲名 LoLoSill
文字有關字樣: Curlz MT 字樣
要求文字顏色: 要白色
遊戲名稱: LoLoSill

圖點cut都得   唔該哂
回復 支持 反對

gashfire 發表於 9-10-2009 20:03

邊個討論區,最好有埋條link
回復 支持 反對

更新左,有LINK
回復 支持 反對