打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 【活動】《CSO辯論大賽》(活動進行中...至3月7日)

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
回復

支持你
佢淨係出d無用既新槍
跟住好小出一般既圖
佢地跟本唔專重一般場 ...
彭哥列初代 發表於 1-3-2010 22:31

點解少出一般既圖就=唔專重一般場呢??
  你話佢出d冇用既槍 , 但係唔出新槍 又點會有CSO自己既特色??
  所以一支槍有冇用只係視乎玩家既能力。

評分

參與人數 1樂點 +6 收起 理由
ctm22000 + 6

查看全部評分

回復

但係我想講唔係咩場都有掛 , 冇人話你買支m24返來係同掛打
路的盡頭 發表於 1-3-2010 22:28

但係一技m24不是用來玩一般+彊屍 禁把m24咪浪費

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
ctm22000 + 3

查看全部評分

回復

頭像被屏蔽
回復

但係一技m24不是用來玩一般+彊屍 禁把m24咪浪費
cts1997120 發表於 1-3-2010 22:39

咁 nakuz pub / pub / 團戰 唔係玩一般場的嗎??
回復

回復 55# 路的盡頭 唔該,依照ctm意思係想開一個無外掛既房間同埋起絕對樂力個post果到係有話可以開彊屍模式
    模式:一般
   請少數服從多數,及最好玩一般

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
ctm22000 + 2

查看全部評分

回復

人就係咁
你用係打pve既地方,無人會話你,重會被人讚揚
你用係打pvp既地方,d人即時話你,係到嘈

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
ctm22000 + 3

查看全部評分

回復

遊戲名為Counter - Strike Online
話明Counter Strike
梗係玩槍射人架啦
只係Nexon既開發方向錯誤,先有喪屍 ...
Yshhhhhh 發表於 1-3-2010 22:36

你可以當Zombie做Strike架!人類做Counter囉!一樣炸嘛!角色少少轉變,咪又係以射死敵人為目的。佢出咁多mode都係想你玩,你唔中意玩咪玩一般囉。

評分

參與人數 1樂點 +6 收起 理由
ctm22000 + 6

查看全部評分

回復

回復  路的盡頭 唔該,依照ctm意思係想開一個無外掛既房間同埋起絕對樂力個post果到係有話可以開彊屍模式
   ...
cts1997120 發表於 1-3-2010 22:49

你自己都識講想開一個無外掛既房間 可以開彊屍模式 咁即係可以玩一般啦 , 即係支m24有用啦。

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
ctm22000 + 4

查看全部評分

回復

頭像被屏蔽
回復