查看: 54016|回復: 113
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 花凝*暮〃/花凝*曲〃/☆小犽〥之 最強昆法????

我同佢(花凝*暮〃/花凝*曲〃/☆小犽〥收左個ac
85聖靈  3000m
賣個時講d裝同ac入面d裝唔岩數就算啦
  幾日冇on  ac已經入唔到啦
  我ac 連e-mail 都改左
   唔知點拎返去
   家陣係交易區賣緊
   同佢收ac小心d啦
   證據就冇曬啦   信唔信由你地
   原本都冇發覺個聖靈   但仔細睇完全部ac
   先發現個85lv聖靈都幾似我買個  就試開睇  點知..
   連原本ac3隻角色  我刪除左2隻   都可以改返  唔知點做到
  佢既信譽post: http://nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3966959&extra=page%3D1
  交易post: http://nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4100311&;extra=page%3D1
   舊既交易post:http://nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3988798&;extra=page%3D2

舊既交易post個85聖靈已經改左落去賣左 (唔排除會改返去)
  舊個交易post個85聖靈(附送魔動連c甲)   
  因為比我刪除左  所以新交易post冇附送魔動
  好多人都會講可能第2個ac
  但d裝/職/lv都咁岩? 又咁岩我個ac又入唔到? 又會咁岩既-.-?

為求證明大家去睇下佢交易post  可能遲d會被改

我記得之前交易個時問佢拎雙開xx
  可能個雙開有問題  -.-  唔知係咪??

°囍× (呢個ac由小優賣--買家再賣--佢依家係第3手)<----花凝*暮〃/花凝*曲〃/☆小犽〥既新ac  134魔統
回復

又多個人被昆 真可憐
回復 支持 反對

3000m當豪比佢
  想提醒其他人姐
回復 支持 反對

有人講過佢昆人ga la, 不過冇人信咋
回復 支持 反對

吾明樓主下半部想代表咩w0..
                                           By;流~
回復 支持 反對

有人講過佢昆人ga la, 不過冇人信咋
Nameless~ 發表於 20-3-2011 22:20

我都記得之前有個人咁講過
  都唔知昆個人咩名

吾明樓主下半部想代表咩w0..
                                           By;流~
×邪戀°流 發表於 20-3-2011 22:22

邊部分???
回復 支持 反對

我話左佢昆人好耐la 個個都5信我
回復 支持 反對

我話左佢昆人好耐la 個個都5信我
wong.5201314 發表於 20-3-2011 22:24

你-.-?
你有冇問佢拎過雙開?
回復 支持 反對

邊部分???
雞雞 發表於 20-3-2011 10:24 PM

先發現個85lv聖靈都幾似我買個  就試開睇  點知..
   連原本ac3隻角色  我刪除左2隻   都可以改返  唔知點做到<<呢部份
                                                                                                 By;流~
回復 支持 反對

你-.-?
你有冇問佢拎過雙開?
雞雞 發表於 20-3-2011 10:26 PM

佢之前有做過野..
系沒人信咁解..
                            By;流~
回復 支持 反對