打印 上一主題 下一主題
收起左側

學者是否能夠動搖乃至取代牧師在龍之谷中的優勢地位?

其實機器人傷害轉移可以配合減傷buff一齊,令機器人受既傷更低
所以學者配祭司先係最好用;P同埋唔好唔記得學者都有保護盾
泡泡彈射係隊友身上可以好似金鐘罩咁擋攻擊,點滿左頂8千幾傷
再高d我見到1萬幾傷都頂到,配埋減傷會好好擋
我知道的是,我會喜歡學者,只因我看到海外伺服器都是學者用的寶石比牧師的還貴
(其實我是祭司,但我不 ...
webb18 發表於 4-9-2011 13:15

CD何來500秒= =250秒咋
回復

聖徒+聖騎絕對最強...
回復

機器人又點同肉盾..始終冇得控制(印像中得1招可以傳送機器人番身邊)呢一點學者做吾到一個萬能坦 冇得同賢比          補血?你肯定D補品有一人一份 人人有份?次次有HP?=___=
回復

等到出左米知邊個配合好d lo
回復

只能說不可以取代牧師地位,係取代打手地位先岩
回復

3R火爆。秒哂
神人打手 發表於 3-9-2011 21:36

係咯,我反而諗緊~~ 3R隻野,咁8個位都企滿晒? D召喚物算唔算,企錯全滅架喎~~ D召喚物又唔會企位既?就算企岩晒,都比D召喚物搞到滅團?唔講錯位先,一次岩漿都清晒D召喚物啦~~ 若果仲要計埋企位~~ 咁3R即係要迫學者唔可以出召喚物?

仲有舞牛呢~~ D召喚物實唔識睇個魔法圈架麻,咪分分鐘好易比學者D召喚物搞到全團被牛車死?又係敗筆喎~~
回復

係咯,我反而諗緊~~ 3R隻野,咁8個位都企滿晒? D召喚物算唔算,企錯全滅架喎~~ D召喚物又唔會企位既?就 ...
monsterbb100 發表於 5-9-2011 13:42

你諗下雷手計唔計米知:lol
回復

係咯,我反而諗緊~~ 3R隻野,咁8個位都企滿晒? D召喚物算唔算,企錯全滅架喎~~ D召喚物又唔會企位既?就 ...
monsterbb100 發表於 5-9-2011 13:42

3R。火爆啲機械人,應該唔會搞到全滅。因為 祭師既杖技同機械人都系類似。

5R。就一定唔可以放機械人。因為會踩到魔法陣。點解我可以咁肯定呢,因為。祭師既杖技響魔法陣入面,跳舞牛都會出牛排
回復

3R。火爆啲機械人,應該唔會搞到全滅。因為 祭師既杖技同機械人都系類似。

5R。就一定唔可以放 ...
神人打手 發表於 5-9-2011 14:09

嘿嘿~~ 正~~ 5R舞牛廢左學者勁多技能~~ :lol  但3R一下岩漿D召喚怪都死晒啦~~ 浪費MP....
始終想玩下學者~~ 話晒都係新野麻~~ :lol
回復

聽說 韓國人話學者廢
回復