打印 上一主題 下一主題
收起左側

傭兵加點 指教

1.http://dn.duowan.com/2zmnq/?YhBMsjoAcbqNzd8anTZvuQm|143$327$40&ifr=barbarian.html

2.http://dn.duowan.com/2zmnq/?Y0zJVxrCuLD5yJgT1DbgdQm|143$327$40&ifr=barbarian.html
單選投票, 共有 0 人參與投票
0.00% (0)
0.00% (0)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

兩個都好有問題
http://dn.duowan.com/2zmnq/?YTxQHTX-_b_00_GFVnbMBYb|150$320$40&ifr=barbarian.html
16點升龍斬,晒點
雙踢,起身反擊,沖擊拳,飛踢連擊要點
不屈唔洗點
清醒吶喊唔洗點咁高...點爆滾動攻擊呢個高輸出技仲好
(技名全部係多玩睇,會同game有出入)
回復

兩個都好有問題
|150$320$40&ifr=barbarian.html
16點升龍斬,晒點
雙踢,起身反擊,沖擊拳,飛踢連擊要點
不屈 ...
jimmg12 發表於 31-10-2011 00:27

想知有幾個技能唔點原因:
1.不屈
2.清醒吶喊   點晒高可以10秒內無法使用技能 唔好用咩?
3.斗氣淨化  2lv消2個不良效果, 4lv消3個不良效果,5lv cd-2秒  會唔會晒左d點?
  最後 "升龍斬"-3級
  多9點加 "鐵布衫"/"戰吼" 或其他好唔好呢?
回復

請問你係咩配點=.=海龍定pvp
因為我睇吾到你條link入面個配點-.-
回復

想知有幾個技能唔點原因:
1.不屈
2.清醒吶喊   點晒高可以10秒內無法使用技能 唔好用咩?
3.斗氣淨化 ...
qq909090 發表於 31-10-2011 01:28
1.不屈

因為傭兵係堆物攻同埋裝係偏物防,所以加左效果唔大,要多D輸出仲好@@

睇下你係咩傭,我見你個配點似輸出傭多D,輸出傭果呢個無咁好@@
3.斗氣淨化  2lv消2個不良效果, 4lv消3個不良效果,5lv cd-2秒  會唔會晒左d點?

淨化加多D係減CD,係PVP同PVE入面算係逃命技/反擊技
 最後 "升龍斬"-3級   多9點加 "鐵布衫"/"戰吼" 或其他好唔好呢?

升龍斬點6點係因為會有2段
鐵布衫只是要效果
回復

唔好做狂戰啦,唔好架,做X滅者呀嘛,正好好架D技
回復

因為傭兵係堆物攻同埋裝係偏物防,所以加左效果唔大,要多D輸出仲好@@

睇下你係咩傭,我見你個配點似輸出傭 ...
jimmg12 發表於 31-10-2011 17:36

先謝謝
    我主要PVP>副本>巢穴
跟你咁加 定係另作修改?
回復

先謝謝
    我主要PVP>副本>巢穴
跟你咁加 定係另作修改?
qq909090 發表於 1-11-2011 01:12

呢個都OK既
回復