查看: 2125|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 自訂義扭蛋

頭像被屏蔽
回復

咁多改機 叫d人自律下先改有g抽啦 相信係冇可能
回復

想要G抽自定既絕對應該埋怨個班BD友,而唔係G1,而家大家都要用點抽,某程度上係對所有人公平
回復

唔支持.......而加任頻有好多AUTO/自動房....方法就係>>改模>>按精>>自動刷.....一晚就可以刷到1X萬....如果出G$的自訂義扭蛋.....只會助長 AUTO/自動房的出現......所以……如果GM能夠每日清下任頻的AUTO/自動房而唔係拎部SS機去A~C場玩.....令到D人無得刷錢只能夠對戰打錢的話……我先會讚成出自定義扭蛋出G$
回復

自定義扭蛋不應加入G幣,如果用可以刷的東西來抽那太不公平了
回復

不應加入G幣,會令更多即BD場出現返
回復

對用點既人唔公平
回復

回復 6# 94581653

咁GM咪有野做,唔會白攞人工
回復

為左錢,GM寧負天下人...
回復

首先,bd既已被定為犯規,d人仲咁揚開哂bd房名都無gm做野,係gm問題.

其次,外掛/改機洗任跟本就一早犯左規,gm又係唔理,都係gm問題

再者,無錯,改/掛本身係任何遊戲既通識中跟本係犯規,呢d係玩家行為,但你唔拉,唔掛既比d掛拉開左距離,你越早變掛仔,你越唔會比其他掛仔拉開距離,你越唔掛?遲早到人地批掛仔問你點解得一隻ex,g又少到咩都買唔起!如果你批gm肯做野,正常玩家唔會係咁比掛/改 d人屈打,亦唔會辛辛苦苦oc6到一隻都比人串你ex機少.
再者,game錢既價值?你又唔可以賣比人,要買就要成個ac收,事實上game錢價值真係一定有掛就會跌?
會!由其d gm唔做野,明知d人洗錢唔拉,由縱容變成半強迫(你可以唔洗,但係你唔洗到時就比批洗g既人屈打,喂而家政府都開始禁低d大財團d不良手法啦!

仲有,某d人話一改g版本就唔係貴就改機率~咁點解一定要出g先改機率?你唔比佢跟本想你使多d m改機率?改機率呢d野好黑暗架!可能而家自定都改左幾次~反正幾多機率改幾多次又唔使公開既~話唔定而家港服紅字機率仲低過韓服藍字(白字又離譜左d)你地都唔知啦!什至人地韓服抽一百就紅,可能港服今日200先紅,聽日改左400先紅都唔定!但凡無明顯數值既野,代理無必要交代!
回復