查看: 1453|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 開不了CSO..............

100樂點
求幫手!!!!

附件: 您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊
回復

我提議你搵星月仔(樂古名).
佢對電腦好熟悉.
回復

回復 2# 宗-__-

型wo, 咁快recommend倒人幫佢, 你估而家醫生轉介咩
回復

回復  宗-__-

型wo, 咁快recommend倒人幫佢, 你估而家醫生轉介咩
furball111 發表於 18-7-2012 16:38

或者人地應該解決到.
家陣唔俾轉介咩,幫到樓主is ok
回復

.重設虛擬記憶體(更改至不同槽位)
-
2.清除tmp檔、pf檔及cookie檔
=============================
C:\Documents and Settings\Administrator Local Settings\Temp
-
C:\WINDOWS\Prefetch
-
C:\Documents and Settings\Administrator\Cookies
(上面3個路徑 目錄夾下的檔案都予以刪除)
-
3.更新顯示驅動程式,確認DIRECTX 9.0C版本
-
4.重新註冊dll檔
-
5.系統掃毒、清毒
-
6.關閉無效常駐程式(包括pps)
-
7.暫時關閉TS語音
-
8.硬體過熱問題
-
9.記憶體兩條以上相衝或接觸不良問題
-

請依順序 一個一個檢驗 做到OK為止!

否則就只有把SF移除乾淨,重新再安裝一遍了。

在yahoo找的

回復

.重設虛擬記憶體(更改至不同槽位)
-
2.清除tmp檔、pf檔及cookie檔
C:\Docum ...
nobibi 發表於 18-7-2012 16:56

can t work................
回復

回復 6# AKB渡辺麻友

-_-算LA
回復

開C:\WINDOWS\Prefetch del 哂d檔許 之後重新開機 睇下得唔得
回復

重裝
回復

重裝
1523733819 發表於 18-7-2012 19:09

NOT WORK.............
回復